Bilecik sohbet odaları

Bilecik Sohbet
Bilecik Sohbet Bilecik Balıkesir ili’mizin en güzel ilçelerinden biridir. Bilecük kelimesinden adını almaktadır osmanlının karargah kurdugu nadide özel ilçelerdendir bilecik bizim için yeri ayrı güzeldir bu yüzden sohbetevi.net sitemizde bilecikli arkadaşlara özel odalar açtık Bilecikli founderlerle süslerdik oplarımız soplarımız ve dj lerimizle siz güzel bilecikli kardeşlerimizin hizmetindeyiz sizi yakından tanıyoruz nasılmı antayım.
İklim
İKLİM Bilecik ilçesinin geçit bölgesinde bulunması, su kaynakları ve farklılık gösteren topografyasına paralel olarak 3 farklı iklim tipi görülür. Genel olarak Merkez, Gölpazarı, Osmaneli ve Söğüt İlçelerinde Marmara Bölgesi; Bozüyük, Pazaryeri ve Yenipazar ilçelerinde ise İç Anadolu Bölgesi iklimleri geçerlidir. Ayrıca Gölpazarı, Osmaneli ve Söğüt ilçelerinin Sakarya Irmağı kıyı şeridinde iklim bölgeleri görülmektedir. Bilecik İlinde yıllık yağış Çok olur. Yağış en çok ocak ve mayıs aylarında düşmektedir. Duyumlarımız Bu yönde Arkadaşlar.
İlçenin ekonomisinde tarım ve hayvancılığın yanı sıra madencilik, ormancılık, mermer, seramik ve tahta işlemeciliği de önemli bir paya sahiptir. Bilecik’te bulunan zengin mermer ocakları, şehrin ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Özellikle Bilecik’in merkezindeki ve Bozüyük ilçesindeki sanayi tesisleri, ilin ekonomik gelişmesinde büyük öneme sahiptir. Madencilik açısından zengin kaynaklara sahip olan Bilecik’in, seramik ve cam kullanılan kil, kaolin ve feldispat rezervleri çok zengindir. Bilecik ayrıca, “Bilecik taşı”denilen mermeriyle (kireç taşları) de meşhurdur.BLuesea